Dokonalý odpočinok na terase: zaobstarajte si ratanové ležadlá

Snívate o pohodlnom mieste na terase či záhrade, kde budete nerušene relaxovať na čerstvom vzduchu? Nevyhnutnou súčasťou relaxačného kúta sú pohodlné ratanové kreslá a ležadlá, ktoré vám poskytnú dokonalý oddych. Stavte na tento komfortný nábytok, ktorý premení vašu záhradu na oázu plnú pokoja.

zahradne_ratanove_lehatko_ratanea-sk

Hľadáte dokonalé posedenie do vášho exteriéru? Nábytok z umelého ratanu je skvelou voľbou. A nie je to len o ratanových jedálenských zostavách s klasickými stoličkami alebo sedacích súpravách s kreslami a pohovkou, trendom sú ratanové ležadlá, ktoré vám doprajú luxusný oddych, o akom ste vždy snívali. Veď čo je lepšie ako relax v obklopení zelene na pohodlnom ratanovom ležadle, ktoré dopraje vášmu telu presne to, čo potrebuje?

Je dokázané, že oddych na vzduchu je pre telo prospešný, dokáže ho nadopovať energiou a zlepšiť celkové fungovanie organizmu. Tak do toho, oddajte sa relaxu v prírode, je to ten najjednoduchší spôsob, ako vypnúť.

Ratanové ležadlá sú oživením každého exteriéru

Doprajte si nábytok, ktorý vdýchne vášmu domovu nový život. Ratanové ležadlá sú ideálnou kombináciou pohodlného a zároveň štýlového nábytku. V ponuke nájdete moderné jednoliate ratanové ležadlá, modulové a ergonomické kúsky, rovnako ako štýlové ratanové ležadlá s kolieskami. A aký odtieň pre svoj záhradný nábytok zvoliť?

Najobľúbenejšou farbou pre záhradný nábytok dávno nie je len čierna. Napriek tomu, že je univerzálna, je trochu nepraktická a prostredie, v ktorom sa nachádza, môže opticky utlmiť. Ratanový nábytok by ste si mali vyberať v nadčasových farbách, ktoré môžete doladiť farebnými podsedákmi, poduškami a inými doplnkami, ktoré budú farebne korešpondovať s celkovým rázom exteriéru. Pokiaľ túžite po tmavom nábytku, siahnite po antracite - je moderný a v poslednej dobe patrí k najobľúbenejším farbám záhradného nábytku a ďalších dizajnových prvkov.

Výhodou je, že sa hodí k akejkoľvek inej farbe interiéru a exteriéru. Bojíte sa, že vás začne nudiť? Omyl! Stačí vymeniť polstrovanie a nábytok je zase ako nový. Svoje stále miesto má aj hnedá a jej odtiene, kapučíno alebo elegantná béžová. Nebojte sa svetlého nábytku z umelého ratanu - pri občasnom umytí farba nezájde a na slnku nikdy nevybledne!