Obývačku môžete mať aj na terase: Stavte na štýlové ratanové sedacie súpravy!

Chcete sa vo vašej záhrade cítiť ako na dovolenke? Ak milujete tráviť čas na balkóne alebo terase, mali by ste si posedenie spríjemniť vkusným nábytkom z ratanu. Elegantné vypletané sedacie súpravy pôsobia exkluzívne a dodávajú pobytu na vzduchu tú správnu atmosféru.

ratanová obývačka v záhrade ratanea.sk

Dajte posedeniu na terase nový šat

Predstavte si, že zavoláte priateľov na letné podvečerné posedenie na terasu – aj vám sa vynára obraz príjemného leňošenia? Tlmenú hudbu, dobré jedlo, pitie a svetlo sviečok dotvára štýlový nábytok z ratanu, ktorý sa v poslednom čase stal mimoriadne obľúbeným vo väčšine domácností. Môžu za to jeho skvelé vlastnosti – ľahká údržba, trvácnosť a cenová dostupnosť.

Niet nad pohodlnú ratanovú sedaciu súpravu, ktorá sa hodí na každú terasu. Nájdete ju v rôznych prevedeniach - od setu pozostávajúceho z lavice, kresiel a stolu, až po luxusnejšie verzie s trojkreslami a taburetmi. Vďaka záhradnému nábytku z ratanu si vytvoríte obľúbené miesto na posedenie či stolovanie pod holým nebom. Stravovanie vonku sa stane činnosťou, na ktorú sa budete po náročnom dni v práci vždy tešiť.

Vypletaný nábytok je pohodlný a priam pozýva k príjemnej grilovačke alebo posedeniu s blízkymi. Vychutnajte si dlhé večery vďaka kvalitným ratanovým sedacím súpravám, ktoré sú nielen efektné, ale aj mimoriadne stabilné a odolné. Útulnú atmosféru skvelo doplnia podušky na sedenie, vďaka ktorým si počas sedenia na terase oddýchnete naozaj na maximum. To, či zvolíte svetlo sivé alebo tmavo sivé - antracitové prevedenie, je vo vašej réžii.

Dotvorte priestor na terase doplnkami z ratanu

Príjemnú atmosféru pod šírym nebom môžete ešte vylepšiť záhradnými doplnkami z ratanu. Populárne sú kvetináče, úložné boxy a iné ratanové dekory. Vyberte si kúsky, ktoré budú s vaším posedením ladiť nielen materiálovo, ale aj farebne, docielite tak naozaj exkluzívny efekt. Nezabudnite ani na svetlá, ktorými tiež môžete zaujímavo oživiť terasu či balkón. Ráta sa originalita a zaujímavé prevedenie.

Čo tak staviť na závan Stredomoria? Populárne sú lampióny, svietniky a rôzne iné zaujímavé kúsky, ktoré dodajú každej „vonkajšej obývačke“ ten správny ráz. Spríjemnite si nadchádzajúcu jarnú sezónu, vytvorte si na terase svoj oddychový raj, do ktorého sa budete vždy radi vracať!