Trendové záhradné sedenia do vašej záhrady či na balkón

Radi trávite čas na záhrade alebo na balkóne? Vytvorte si príjemný priestor, kde sa reštartujete po náročnom pracovnom dni, strávite nezabudnuteľný čas s priateľmi alebo si len jednoducho na chvíľu od všetkého oddýchnite.

záhradný nábytok - variabilný PORTALS 5 ratanea.sk

Variabilné sedacie súpravy PORTALS môžete rozložiť na samostatné lavice.

Centrálny prvkom relaxačnej zóny je pohodlné vonkajšie sedenie. Prezradíme vám, ktoré záhradné sedenia sú aktuálne in”. Máme pre vás aj 5 tipov na konkrétne sedacie súpravy, z ktorých si vyberie každý.

Moderné sedenie na terasu inšpirované prírodou

Ak chcete byť in, prepojte praktickosť s prírodným vzhľadom. Zvoľte záhradný nábytok v tradičných zemitých odtieňoch. Sedacie súpravy z umelého ratanu pripomínajú originálnou štruktúrou prírodný ratan, sú však menej náročné na starostlivosť. Z našej ponuky sme pre vás vybrali novinku – sedaciu súpravu BAHAMAS.

záhradná rohová súprava BAHAMAS

Záhradná rohová súprava BAHAMAS so šúchanou povrchovou úprava vlákien pripomínajúcou prírodný ratan. Drevené časti sú z recyklovaného teaku.

Ohľaduplnosť voči prírode je „in“ – variabilné sedacie súpravy

Ako nájsť sedenie na terasu alebo do záhrady, ktoré je zároveň aj šetrné voči prírode? Dôležitý je nielen výber materiálu, ale aj jeho životnosť. Medzi obľúbené materiály patrí teak, umelý ratan či hliník alebo ich kombinácie. Hoci je dôležité, aby s pribúdajúcim časom ostala kvalita záhradného nábytku zachovaná, nesmieme zabudnúť ani na to, že sa časom môžu zmeniť vaše potreby. 

Riešením sú modulárne sedacie súpravy, akou je aj súprava MARCO, ktoré jednoducho pretvoríte alebo otočíte tak, ako práve potrebujete. Vybrať si môžete aj nadčasové sedacie súpravy, ku ktorým je možné dokúpiť nový kúsok z našej stálej ponuky – dvojsedačku, kreslo, taburet,...

modulárny hliníkový nábytok MARCO ratanea.sk

Modulárna sedacia súprava MARCO sa prispôsobí vašim potrebám. Vďaka presúvateľným opierkam ju jednoducho otočíte do opačného smeru alebo premeníte na lehátka. Posúvateľné sú aj bočné odkladacie plochy.

Sedacie súpravy s kovovými prvkami

Nebojte sa kombinovať materiály. Kovové prvky v kombinácii s drevom alebo umelým ratanom dodajú záhradnému nábytku nádych elegancie. Pre inšpiráciu si pozrite našu ponuku hliníkového záhradného sedenia, nájdete v nej napríklad aj jedálenskú súpravu TOPA.

rohová jedálenská súprava TOPA

Sedenie na terasu TOPA predstavuje unikátne dizajnové prepojenie hliníka s akáciovým drevom.

Štýlové sedenie na terasu s oblými líniami

Do módy opäť prichádzajú oblé línie. Ako základný prvok vášho nového záhradného sedenia krásne vynikne sedacia súprava BAROZA v prírodnej šúchanej farbe. Oblé tvary pôsobia prirodzene útulne. Pre ešte väčší komfort pridajte na sedačku vankúše a deky.

okrúhla ratanová sedacia súprava ratanea.sk

Na sedaciu súpravu BAROZA pohodlne usadíte až 6 hostí. Doplniť ju môžete o pôsobivé závesné hojdacie kreslo pre jedného alebo dvoch z našej ponuky.

Multifunkčné balkónové sedenie

Ako vybrať vhodné balkónové sedenie? Zamerajte sa na pohodlie a multifunkčnosť. Odporúčame vám sériu základného záhradného nábytku KAREN. Jednotlivé kúsky nábytku z tejto série si môžete vyskladať tak, aby ste využili priestor vášho balkóna na maximum.

Balkónový nábytok KAREN

V sérii balkónového sedenia KAREN nájdete kreslá, sedačky, stolíky aj lavice či taburety s úložným priestorom.

Potrebujete poradiť s výberom? Navštívte našu predajňu v Bernolákove alebo nás kontaktujte cez chat v pravom dolnom rohu.