Vyberte si záhradný nábytok rýchlo a jednoducho: Máme nové kategórie

Leto sa neúprosne blíži. Už ste premýšľali nad tým, ako zariadite oddychovú zónu na terase alebo v záhrade? Srdcom každého priestoru určeného na posedenie s priateľmi či rodinou je komfortný záhradný nábytok. Kvalitné vonkajšie sedenie prepája štýl s funkčnosťou. Malo by byť dostatočne odolné a zvládnuť aj vrtochy premenlivého počasia.

záhradné sedenie na terase a relax

Ak ešte nemáte záhradný nábytok, je najvyšší čas začať s výberom. Pre jednoduchšiu orientáciu sme pridali nové podkategórie do sekcie záhradného nábytku – obľúbené jedálenské sety a rohové sedacie súpravy.

Ako vybrať záhradný nábytok

Potrebujete jedálenský set na grilovačky s priateľmi alebo vonkajšie sedenie určené na oddych s rodinou? Pri výbere záhradného nábytku sa zamerajte na kvalitu a odolnosť použitých materiálov, spôsoby údržby aj možnosti zazimovania.

5 otázok, ktoré vám pomôžu pri výbere konkrétneho záhradného nábytku:

  • Aký typ záhradného nábytku najčastejšie využijete? Jedálenský set, sedaciu súpravu alebo oboje?
  • Akú veľkosť sedenie potrebujete? Pre koľko ľudí bude záhradné sedenie určené?
  • Aké máte priestorové možnosti? Kam chcete umiestniť záhradný nábytok?
  • Potrebujete úložný priestor? Koľko vecí potrebujete uskladniť na terase alebo v záhrade?
  • Plánujete záhradný nábytok využívať celoročne alebo sezónne?

šedá sedacia súprava z umelého ratanu

Investíciou do záhradného nábytku z umelého ratanu získate komfort na dlhé obdobie. Ratanový nábytok je pevný, takmer bezúdržbový a odoláva rôznym poveternostným podmienkam.

Trendové jedálenské sety na každú príležitosť

Hneď ako sa vonku oteplí, môžete si vychutnať obed aj hrejivé lúče slnka na terase. Pohodlný jedálenský set je ako stvorený na posedenie pri dobrom jedle. V našej ponuke nájdete štýlové a funkčné sety rôznych veľkostí a farieb určené na každú príležitosť – víkendový obed, rodinnú oslavu aj veľkú grilovačku.

hliníková jedálenská súprava na záhrade

Menšia terasa alebo veľká záhrada? U nás si vyberiete jedálenský set na mieru.

Elegantné rohové sedacie súpravy – efektívne riešenie pre každý priestor

Nezáleží na tom, či hľadáte veľké záhradné sedenie pre celú rodinu alebo útulné riešenie pre dvoch, ktoré sa zmestí na terasu. S rohovou sedacou súpravou vytvoríte útulné a pohodlné sedenie naozaj kdekoľvek.

Vyberte si z našej ponuky model, ktorý splní všetky vaše očakávania. Máme skladom rohové sedacie súpravy v tradičnej čiernej, elegantnej šedej či obľúbenej antracitovej farbe.

biely hliníkový nábytok so sivými a farebnými vankúšmi na terase

Záhradné sedenie môžete zútulniť pomocou textilných dekorácii. Stačí naň položiť deky či vankúše v trendových vzoroch a farbách.

Potrebujete viac miesta na sedenie? Máme pre vás riešenie

Jednoduchý a veľmi efektívny spôsob, ako rozšíriť jedálenský set alebo sedaciu súpravu, predstavujú ratanové lavice alebo taburety. Okrem pohodlného miesta na sedenie získate navyše aj úložný priestor na drobnosti ako textílie, dekorácie či hry pre deti.

Neváhajte, vyskladajte si ešte dnes komfortné záhradné sedenie podľa vašich potrieb. Pre jednoduchšiu orientáciu sme na náš e-shop pridali nové kategórie.