5 dôvodov, prečo si vybrať ratanový nábytok na terasu či do záhrady

Radi oddychujte vonku? Záhrada je zelená oáza pokoja, kde si môžete v tichu usporiadať myšlienky aj aktívne stráviť čas starostlivosťou o záhony, cvičením či hrou s deťmi.

zahrada_zahradny_nabytok_radost_relax_ratanea_sk

Aby ste si relax na záhrade alebo terase užili naplno, potrebujete kvalitný záhradný nábytok. Prinášame vám 5 dôvodov, prečo by ste mali zvoliť práve nábytok z umelého ratanu.

Nadčasový dizajn

Aj vonkajšie sedenie môže byť štýlové. Vyberte si unikátne sedenie na terasu alebo do záhrady v obľúbenej čiernej, šedej alebo hnedej farbe. Nadčasové kúsky nábytku môžete každý rok upraviť podľa aktuálnych trendov. Stačí vymeniť podušky a vankúše.

Flexibilná možnosť kombinácií

Máte veľkú záhradu alebo menšiu terasu? Variabilný záhradný nábytok sa prispôsobí priestoru. Vyskladajte si záhradné sedenie na mieru alebo si vyberte niektorú z výhodných jedálenských, sedacích či rohových súprav. Základné sedenie môžete rozšíriť o ratanové kreslo, taburet s úložným priestorom alebo ležadlo k bazénu.

Nízka hmotnosť nábytku umožní jednoduché presúvanie z miesta na miesto podľa vašich aktuálnych potrieb.

Komfort, o akom sníva každý

Po dlhom a náročnom dni si túžite oddýchnuť na záhrade. Lenže v tom si spomeniete, ako ste sa naposledy na tej starej stoličke nedokázali pohodlne usadiť. A chuť vás prejde skôr ako prídete domov.

Aby ste čas na záhrade či terase trávili s radosťou, máme pre vás v ponuke komfortný záhradný nábytok. Pohodlie zaručí hĺbka sedenia, lakťové opierky a príjemne mäkké podušky.

dve-kresla-do-zahrady-z-umeleho-ratanu-karen-ratanea-sk

Sedacia súprava, ratanové kreslo, závesná hojdačka. Unikátny záhradný nábytok z umelého ratanu s poduškami a vankúšmi vytvorí vonkajšie sedenie, z ktorého nebudete chcieť vstať.

Jednoduchá starostlivosť

Ratanový nábytok je prakticky bezúdržbový. Stačí ho občas umyť vlhkou handričkou. V prípade väčšieho znečistenia vystriekať záhradnou hadicou alebo vapkou. Nie je potrebné ho špeciálne ošetrovať ako napríklad nábytok z dreva. Vďaka tomu vám ostane oveľa viac času na oddych.

Kvalitný umelý ratan predstavuje pevný materiál, ktorý zvládne aj náhle zmeny počasia. Prekrytý ochrannou plachtou môže byť na záhrade aj počas zimných mesiacov. Vďaka jej používaniu sa aj počas daždivých dní predĺži životnosť nábytku.

Vysoká kvalita za dostupnú cenu

Zdá sa vám cena na prvý pohľad vyššia? Rozmeňme ju spolu na drobné a pozrime sa na to, čo kúpou ratanového nábytku získate:

  • Vonkajší nábytok z umelého ratanu je nadčasový, odolný a stabilný. Práve tieto vlastnosti z neho robia ideálnu voľbu do záhrady či na terasu.
  • Aj pri minimálnej starostlivosti vám vydrží roky v perfektnom stave.
  • Aktuálne dizajnové trendy môžete dosiahnuť obmenou textilných doplnkov.

Pohodlné záhradné sedenie pre celú rodinu, príjemne mäkké ratanové kreslo alebo jednoduchá lavica. V každej záhrade aj na terase viete vytvoriť dokonalý priestor, v ktorom budete chcieť tráviť čas. Radi vám poradíme s výberom priamo v našej predajni v Bernolákove alebo cez kontaktný formulár.