5 tajomstiev, prečo Slováci milujú záhradný nábytok z umelého ratanu

Rozkvitnutá záhrada je dokonalým miestom, kde môžete stráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi alebo si dopriať pokojný čas na usporiadanie myšlienok po náročnom dni. Komfortný a kvalitný záhradný nábytok predstavuje jej dôležitú súčasť.

zahradne_sedenie_relax_v_zahrade_ratanea_sk

Záhradné sedenie môžete oživiť farebnými vankúšmi, obrusom a dekoráciami.

Predstavte si, aké príjemné je oddýchnuť si pri západe slnka v pohodlnom hojdacom kresle. Alebo počúvať spev vtákov a vychutnať si hrejivé teplo slnečných lúčov. Pozorovať v noci hviezdnu oblohu pri šálke lahodného čaju. 

Aby ste si mohli naplno užiť všetky možnosti relaxu, ktoré oddychová zóna v záhrade ponúka, potrebujete naozaj kvalitné záhradné sedenie. Poďte sa s nami pozrieť nato, prečo je záhradný nábytok z umelého ratanu skvelá voľba do záhrady aj na terasu.

5 dôvodov, prečo Slováci milujú exteriérový nábytok z umelého ratanu

  • nadčasový vzhľad
  • vysoký komfort
  • veľké množstvo kombinácií
  • jednoduchá údržba
  • dlhá životnosť

Záhradný nábytok z umelého ratanu prepája moderný dizajn s pohodlím

Hľadáte veľké záhradné sedenie na stretnutia s priateľmi alebo chcete útulne zariadiť menšiu oddychovú zónu? Máme exteriérový nábytok na každú príležitosť. Jedálenská súprava, rohová sedačka alebo extra pohodlné hojdacie kreslo – vyberte si ich v obľúbených farbách ako tmavo šedá, čierna či hnedá. 

Získate tak nadčasový nábytok, ktorý zapadne do minimalistického, provensálskeho aj industriálneho štýlu relaxačnej zóny v záhrade. Moderný vzhľad podľa aktuálnych trendov dosiahnete obmenou farieb textílií. Podušky, vankúše a deky zútulnia záhradné sedenie v každom ročnom období.

Vyskladajte si záhradné sedenie na mieru

Exteriérový nábytok z umelého ratanu je variabilný. Záhradné sedenie si môžete vyskladať podľa vašich potrieb. Rohové sedacie súpravy alebo stoličky a jedálenský stôl – v našej ponuke nájdete rôzne kombinácie kvalitného nábytku do záhrady. Ak neskôr zistíte, že potrebujete sedenie rozšíriť, stačí dokúpiť ratanové kreslá alebo lavice. 

Na dlhé romantické rozhovory je ako stvorené závesné hojdacie kreslo pre dvoch.             K bazénu aj na terasu oceníte polohovateľné ležadlá s nastaviteľnou opierkou. Na uskladnenie drobností využite taburetky s úložným priestorom alebo praktické úložné boxy.

zahradny_nabytok_sedacka_kresla_sedenie_ratanea_sk

Potrebujete rozšíriť záhradné sedenie? Stavte na komfortné taburetky s úložným priestorom.

Záhradné sedenie bez starostí

Drevo vyžaduje špeciálnu údržbu aj zazimovanie, kovový nábytok ohrozuje korózia. Záhradný nábytok z umelého ratanu vám šetrí čas aj peniaze. Je takmer bezúdržbový, stačí ho občas pretrieť vlhkou handričkou. V prípade väčšieho znečistenia ho jednoducho vystriekate prúdom vody. 

Záhradné sedenie z umelého ratanu nepotrebuje špeciálne podmienky ani počas zimy – môžete ho odložiť do garáže, pivnice či záhradného domčeka. Ak takúto možnosť nemáte, postačí aj ochranná plachta na nábytok. Textílie uskladnite v interiéri.

zavesne_hojdacie_kreslo_vajicko_ratanea_sk

Doprajte si pohodlie v závesnom hojdacom kresle. Jemný hojdavý pohyb navodzuje pocit relaxácie.

Záhradný nábytok z umelého ratanu - investícia, ktorá sa oplatí

Umelý ratan je udržateľný materiál s dlhou životnosťou. Ratanový záhradný nábytok je odolný a zároveň veľmi ľahký. V prípade potreby ho rýchlo a bez starostí premiestnite kamkoľvek budete potrebovať.

ratanove_sedenie_do_zahrady_ratanea_sk

Kvalitné záhradné sedenie a doplnky z umelého ratanu budú vyzerať výborne aj po niekoľkých sezónach.

Potrebujete vymeniť záhradné sedenie alebo práve zariaďujete záhradu? Stavte na moderný nábytok z umelého ratanu. Radi vám pomôžeme s výberom v našej predajni v Bernolákove alebo online cez chat v pravom dolnom rohu. Neváhajte a vyskladajte si moderné záhradné sedenie podľa vašich predstáv.