Nezabudnuteľná garden párty: Ako zariadiť záhradu?

Pozvite svojich priateľov k sebe domov a pripravte im pohodovú záhradnú oslavu! V lete nie je nič lepšie ako grilovačka pod holým nebom. Vieme, čo by vám nemalo chýbať.altanok so zahradnym sedenim ratanea blog

Teplé letné večery si najlepšie užijete na záhrade s priateľmi. Na to, aby ste sa cítili pohodlne, vám nesmie chýbať záhradné sedenie. Máte na výber z mnohých druhov materiálu, najpraktickejší je však umelý ratan. Odoláva nepriaznivému počasiu a slnečným lúčom, je bezúdržbový, nevadí mu voda, ani suchý mráz, nájdete ho v stovkách prevedení a vydrží dlho ako nový.

Mimochodom, je veľmi ľahký, preto ho nie je problém preniesť z miesta na miesto, kam práve potrebujete. Na Ratanea.sk, nájdete desiatky typov záhradného nábytku od kresiel cez postele a nechýba ani nejedna štýlová ratanová jedálenská súprava pre dokonalé stolovanie.

ratanovy-stol-stolucky-ratanea

Sedenie je základom každej dobrej párty

Či už stavíte na exkluzívne „lounge“ záhradné sedenie, vaky či deky na zemi s kopou vankúšov, je na vás. Dôležité je vytvoriť príjemnú atmosféru pre svojich hostí. Dostatok miesta na sedenie a priateľský dialóg – to sú dôležité elementy, od ktorých sa odvíja celková nálada. Máme skúsenosti, že ak ide o oddych, vždy je „bitka“ o sedenie v závesnom kresle. Kto by sa rád nepohojdal, však?

Ak si potrpíte pri relaxe na pohodlie, oplatí sa vám staviť na hojdacie siete alebo hojdačky, ktoré s kvalitným polstrovaním vytvoria dokonalý pocit relaxu, ako na ideálnej dovolenke. 

V našom e-shope so záhradným nábytkom Ratanea ponúkame rozličný oddychový záhradný nábytok – dokonca aj štýlové ratanové postele, ktoré evokujú pocit dovolenky a sladkého ničnerobenia. Nechýbajú ani populárne ležadlá, ktoré poskytujú kvalitný odpočinok. Praktickým riešením (nielen) na záhradnú párty sú ratanové taburety, ktoré šikovne premiestnite všade tam, kde práve potrebujete.