Oplatí sa mať doma priestor na letné posedenia

Jar a leto sú ročnými obdobiami, počas ktorých radi trávime svoj voľný čas vonku. S príjemným a teplým počasím sú spojené aj záhradné párty a posedenia na terase alebo v záhrade. Už viete, aký záhradný nábytok bude vašim novým spoločníkom počas letných dní? Vyskúšajte hit tejto sezóny, ktorým je nábytok z umelého ratanu.

sedenie-ratanove-zahradna-terasa

Záhradný nábytok sa postará o skvelú letnú párty

Blíži sa leto a vy by ste chceli začať grilovaciu sezónu v kruhu rodiny a priateľov, ale nemáte si kde sadnúť? Nechajte si poradiť a presvedčte sa, že záhradný nábytok z umelého ratanu splní všetky vaše predstavy, či už z hľadiska komfortu alebo vizuálu. Máte menšiu záhradu a obávate sa stiesnených priestorov? Alebo je vaša záhrada veľká a vy hľadáte nábytok, ktorý využije celá rodina? Nech je dôvod akýkoľvek, ratanová sedacia súprava sa postará o vaše pohodlie a poskytne vám priestor na oddych počas horúcich letných dní.

Kolekcie záhradného nábytku zväčša obsahujú stôl, stoličky a kreslá. Jednotlivé sety však môžu byť doplnené o záhradné lavice, taburety, hojdačku, vajíčko či ležadlá. Záhradné zostavy z umelého ratanu si nevyžadujú takmer žiadnu údržbu, sú veľmi ľahké, pevné, stálofarebné a vynikajú dlhou životnosťou. Praktickým doplnkom sú podušky s vonkajšou úpravou, ktoré farebne ladia s dizajnom nábytku. Čalúnené časti stačí pred sezónou naimpregnovať, aby odpudzovali vodu a predĺžili textilu farbu aj životnosť.

Užívajte si leto a pohodu vďaka ratanovému nábytku

Ak si chcete vychutnať rannú kávu počas prvých lúčov slnka alebo zorganizovať oslavu narodenín pre celú rodinu, ratanový nábytok vám bude vždy skvelým spoločníkom. Vyberať si môžete spomedzi jednoduchých setov s konferenčným stolíkom, ktoré poskytujú priestor na sedenie pre dve až štyri osoby. Ak však chcete usadiť viac ľudí, žiaden problém. K dispozícii sú aj jedálenské sety alebo viacdielne ratanové kocky. Sú ideálnou voľbou pre malé záhrady, kde sa šetrí s každým jedným metrom. Kocky sa líšia veľkosťou a je možné vložiť jednu do druhej.

Sedačky dnes nie sú iba nábytkom do interiéru. Obľúbené sú aj v exteriéri, pretože ponúkajú veľa priestoru na oddych a pohodu. Čas, ktorý by ste zime trávili na gauči pred televízorom, môžete vďaka ratanovej sedačke v letných dňoch tráviť oddychom na čerstvom vzduchu. Sviežim hitom leta sú aj  vybavené sériou oporných vankúšov s unikátnym riešením opierok a s možnosťou nastavenia sklonu. Vychutnajte si leto podľa vašich predstáv a dajte sa do pohody vďaka záhradnému nábytku z umelého ratanu.